Neem contact met ons op

Hebt u hulp nodig bij Quantum AI? Geen zorgen, ons toegewijde ondersteuningsteam staat klaar om u te helpen. Voel u vrij om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon, wat voor u het handigst is.

Belangrijk om te vermelden is dat ons ondersteuningsteam zeer goed is opgeleid om technische en algemene ondersteuning te bieden voor Quantum AI, en om eventuele vragen over onze Quantum AI build-it versie te beantwoorden.

Als u vragen heeft over uw handelsactiviteiten, richt ze dan tot een van onze vertrouwde uitvoeringsmakelaars. Als u nog niet met een van onze aanbevolen makelaars hebt samengewerkt, laat het ons weten en we zullen u snel met hen in contact brengen.

We zouden een gesprek moeten hebben

Je kunt rekenen op ons team om je te ondersteunen tijdens onze kantooruren, van maandag tot vrijdag, van 9:00 uur tot 18:00 uur, UTC+8.

Als u hulp nodig heeft bij ons handelssysteem of geïnteresseerd bent in het uitbreiden van uw kennis, staat ons toegewijde team klaar om u te ondersteunen bij het maximaliseren van uw Quantum AI-ervaring.

*Door onze website te gebruiken, stemt u in met het delen van uw persoonlijke informatie met derden die handelsdiensten aanbieden, zoals uiteengezet in ons privacybeleid.